Monbat logo

MONBAT a.s., ktorú zastupujeme na slovenskom trhu, je dôležitým výrobcom olovených akumulátorov s bohatými 40 ročnými skúsenosťami v konštruovaní a výrobe štartovacích batérií pre vojenské a civilné účely s tradične vysokou kvalitou. Sústavné zavádzanie nových surovín do výroby, vysoko kvalifikovaný tím špecialistov, nové technológie a zariadenia vedúcich európskych a amerických firiem, to všetko umožňuje spoločnosti zaujať popredné miesto vo výrobe a odbyte akumulátorov. Kvalita výroby je založená na precíznom dodržiavaní národných a medzinárodných štandardov a tiež na stálom zavádzaní všetkých inovácií v oblasti techniky a technológie akumulátorov.

Rozmery akumulátorov sú konštrukčne riešené podľa noriem DIN, elektrochemické ukazovatele zodpovedajú normám IEC, DIN a EN. Akumulátory sú mechanický stabilné v širokom rozpätí teplôt od -50oC do +70oC.

Výrobný závod má certifikát podľa ISO 9001, ktorý zaručuje vysokokvalitnú výrobu celej škály 12 V olovených kyselinových akumulátorov a batérií pre osobné a nákladné automobily, pre poľnohospodársku techniku s kapacitou od 36 Ah do 210 Ah a tiež akumulátory 6 V/196 Ah určené pre niektoré druhy nákladných automobilov napr. AVIA.